Vrijblijvende informatie

Bel ons, wij zitten voor u klaar!

(020) 786 9061

(06) 531 916 00

Altijd bereikbaar

Contactgegevens

Home en Privetcare Thuiszorg BV
Johan van Hasseltweg 62 (1-hoog)
1022 WV Amsterdam

T (020) 786 9061
E info@henpzorg.nl
W www.henpzorg.nl
 
KvK 74458167

Misse & Visie

H&P Thuiszorg heeft als doelstelling haar zorgaanbod toegankelijk en beschikbaar te maken voor iedereen die dat nodig heeft. De organisatie werkt onder het mom "Good Practices". De zorgverleners van H&P worden al jaren gemotiveerd om op een andere manier naar de zorg te kijken, door met alternatieve ideeën te komen en deze uit te voeren.

Deze ideeën maken een verschil voor de cliënt en verlagen tegelijkertijd zorgvragen, wat zorgt voor een duurzamere zorg, arbeidsbesparing en lagere zorgkosten. Good Practises heeft er voor gezorgd dat H&P Thuiszorg al jaren dezelfde tevreden klanten heeft.

H&P Thuiszorg is een kleinschalige organisatie met korte lijnen. Hierdoor kan sneller geschakeld en beter ingespeeld worden op veranderende behoeften van cliënten. Een kernwaarde werkt zoveel mogelijk net 1-op-1 contact tussen cliënten en de professionele zorgverlener. De wensen en behoeften van de cliënt staan centraal en hier wordt veel tijd en aandacht aanbesteed.

Door deze persoonlijke benadering is H&P Thuiszorg beter in staat om ontwikkelingen in de situatie van de cliënt te signaleren en hierop in te spelen. Daarnaast is de organisatie 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar.