Vrijblijvende informatie

Bel ons, wij zitten voor u klaar!

(020) 786 9061

(06) 531 916 00

Altijd bereikbaar

Contactgegevens

Home en Privetcare Thuiszorg BV
Johan van Hasseltweg 62 (1-hoog)
1022 WV Amsterdam

T (020) 786 9061
E info@henpzorg.nl
W www.henpzorg.nl
 
KvK 74458167

Welkom bij HenP Zorg

Wij begrijpen als geen ander dat u zo lang mogelijk in uw eigen vertrouwde omgeving wilt blijven wonen. HenP zorg maakt dat graag voor u mogelijk. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar en staan ten alle tijde voor u klaar. Wel zo fijn toch?

Tevens verzorgen wij voor onze cliënten de dagbesteding, gevestigd op onze eigen locatie, het Johan van Hasselthuis in Amsterdam-Noord. HenP Zorg is erkend door het Ministerie van Volksgezondheid Sport en welzijn (WTZI-toelating) HenP Zorg is een organisatie met veel ervaring binnen de thuiszorg, waarbij uw wensen als onze cliënt voorop staan. Onze zorgteams zijn klein en bestaan uit vaste medewerkers met een vast aanspreekpunt op kantoor.

ONZE VOORDELEN:

  • Dagbesteding;
  • Klachten-/privacy reglement;
  • Zorgverleners die betrouwbaar zijn en respectvol naar de cliënt;
  • U bepaalt wanneer u onze hulp wilt;
  • Persoonlijke aandacht / verzorging voorop;
  • Vaste professionele zorgverleners die uw situatie kennen;
  • Bij HenP Zorg zijn geen wachtlijsten;

HenP Zorg is duidelijk, helder en transparant. Ze geeft haar cliënten precies wat ze willen. Ze is vriendelijk en werkt met hart en ziel. Ze bewijst dat goede particuliere thuiszorg helemaal niet duur hoeft te zijn.

De diensten van HenP zorg kunnen betaald worden uit Persoonsgebonden Budget (PGB) en particulier (zonder indicatie, uit eigen middelen). Cliënten met indicatie vallen in het vrijgesteld BTW tarief. Heeft u echter geen indicatie, dan moet HenP Zorg 21% BTW afdragen. Daarom geldt voor cliënten zonder indicatie een afwijkend (met 21% verhoogd) tarief.

Bent u niet in het bezit van een indicatie budget (PGB) dan kunt u de indicatie aanvragen bij uw gemeente via Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ). In deze indicatie staat of u recht heeft op hulp en voor hoeveel uur in de week. HenP Zorg kan u helpen met het aanvragen van uw indicatie Persoonsgebonden Budget (PGB). Zodra u een indicatie heeft kan HenP Zorg bij u aan de slag. Na de eerste kennismaking zet HenP Zorg alle eisen en wensen op papier. Dit is de basis van het zorgcontract dat haar cliënten moeten overleggen met het zorgkantoor.

Het is erg belangrijk dat het klikt tussen HenP Zorg en haar cliënt. In het contract neemt de cliënt altijd twee dagen (proeftijd) de tijd om aan de zorghulp te kunnen wennen en om de "klik" te kunnen vinden.

thuiszorg, zorg, dagopvang, ouderenzorg, gehandicaptenzorg, huishoudelijke verzorging, persoonlijke verzorging, professionele verpleging, activerende begeleiding

HenP Zorg is een erkend leerbedrijf.

thuiszorg, zorg, dagopvang, ouderenzorg, gehandicaptenzorg, huishoudelijke verzorging, persoonlijke verzorging, professionele verpleging, activerende begeleiding